به گزارش سلامت نیوز معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از برگزاری «هشتمین کنگره بینالمللی نارسایی قلب ایران» خبر داد. این کنگره با حمایت معنوی انجمن جهانی نارسایی قلب (WHSS)، انجمن نارسایی قلب اروپا و دانشگاه «سگد» مجارستان، از تاریخ ۷ تا ۹ آذر ماه امسال در تالار ابوریحان مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
دکتر بابک شریف کاشانی، رئیس این کنگره، هدف از برگزاری آن را معرفی روشهای نوین در تشخیص و درمان نارسایی قلب و تأکید بر پیشگیری از این بیماری عنوان کرد. این کنگره با حضور متخصصان داخلی و خارجی در رشتههای داخلی، جراحی قلب و عروق، بیهوشی و داروسازی برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه نارسایی قلب موجب اختلال در عملکرد قلب میشود، گفت: افراد مبتلا به نارسایی قلب ممکن است با علائمی چون تنگی نفس، خستگی، ورم پا و افزایش مایع در اطراف قلب و ریه مواجه شوند. خطر این بیماری در صورت تأخیر در درمان به اندازه خطر سرطانهاست.
دکتر شریف کاشانی ابراز تأسف کرد که به دلیل زندگی مدرن، سبک زندگی نامناسب، تغذیه نادرست و آلودگی هوا، نارسایی قلب در حال شیوع است. وی هشدار داد که در صورت دیر تشخیص داده شدن این بیماری، علاوه بر مشکلات سلامت و اقتصادی برای بیماران، بار مالی سنگینی بر سیستم بهداشتی جامعه تحمیل خواهد شد.
وی همچنین اشاره کرد که آگاهی عمومی درباره نارسایی قلب ناکافی است و بسیاری از بیماران در پیگیری درمان خود جدیت لازم را ندارند. به همین دلیل، در این کنگره به موضوعاتی چون سبک زندگی سالم، پرهیز از سیگار و کنترل قند، چربی و فشار خون پرداخته خواهد شد تا به مردم یادآوری شود در صورت مشاهده علائم نارسایی قلبی، بهموقع به پزشک مراجعه کنند.
رئیس کنگره همچنین تصریح کرد که با توجه به نقش مهم پرستاران در درمان نارسایی قلب، پنلهای ویژهای برای پرستاران در نظر گرفته شده است. این افراد حتی پس از ترخیص بیمار از بیمارستان نیاز به مراقبتهای ویژهای دارند، بهویژه در زمینه کنترل وزن.
در کنار برگزاری این کنگره، نمایشگاه جانبی تجهیزات پزشکی نیز برپا خواهد شد که در آن دستگاههای تشخیصی و درمانی مانند اکوکاردیوگرافی و آنژیوگرافی مطابق با تکنولوژیهای روز دنیا به نمایش گذاشته خواهد شد. همچنین شرکتهای دارویی جدیدترین داروهای درمان نارسایی قلب را به متخصصان این حوزه معرفی خواهند کرد.
نظر شما